ЩО ТАКЕ ТВОРЧІСТЬ?

ЩО ТАКЕ ТВОРЧІСТЬ?

👩‍🎨

Люди завжди прагнули бути схожими на Богів. Звісно, ми не знаємо чи існують ці Боги насправді, але суті питання це не змінює.Ми прагнемо створювати Світи, чи принаймні створювати в Світі.Саме з цим глибинним людським прагненням і пов’язана творчість.В суспільстві творчість часто плутають з мистецтвами.

👉

Наприклад, син (дочка) маминої подруги творча людина - фотографією (музикою) займається, а ви просто менеджер (менеджерка) банку.Але музикант чи фотограф геть не обов’язково більш творчій (творча) за банківського менеджера.Так, у цих професій є певний соціальний фльор.. міф про якесь мегаяскраве творче життя.Та насправді музиканти часто просто лабають в кабаках “Лєтящєй походкой” чи щось на кшталт такого, а фотографи просто знімають весілля.Чи є в цьому творчість

❓

Так є, але не більше ніж у професії двірника. Він же творить чисте подвір’я.Так само і банківські менеджери, особливо ті що вибрались по вище в корпоративній ієрархії, цілком можуть бути творчими. Наприклад, підписати кредитний договір на фінансування нового будівництва. І ось вони своїм підписом створили будинок.Виходить, що творчість не пов’язана з професією.То що ж тоді це таке?

✨

На нашу думку, творчість - це намір творити реальність.Саме “намір”, бо така “здатність” є в кожного homo, а от намір приділяти увагу такому творенню - штука доволі рідкісна.І його треба постійно розвивати. Робиться це доволі просто.Перший крок – прийняття повної відповідальності за кожен свій вибір.Адже саме вибір творить наслідки.Тобто за допомогою вибору ми створюємо майбутнє.Наприклад, ми можемо обрати хнюпання та скарги на лиху долю, а можемо зціпити зуби і продовжити робити те, що любимо найбільше і розвивати це.“Цим” може бути що завгодно: стоматологічна клініка, вміння грати на барабанах, кар’єра в банківській сфері, відносини, виховання дитини тощо.В який би царині ви не реалізовували свій потенціал – творіть свій Світ, йдіть до мрії, усвідомлюючи відповідальність за своє життя і за наслідки свого вибору.Це і є творчість.

Запишіться на прийом
Дякуємо! Ваша заявка отримана!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Наближаємо перемогу, перемагаємо разом
Україна понад усе
Для всіх військових безкоштовно:
  • Консультація та план лікування
  • Імплантація та протезування
  • Знімки та обстеження