ЯК ОБРАТИ СТОМАТОЛОГІЧНУ КЛІНІКУ

ДЕ ЛІКУВАТИ ЗУБИ АБО ЯК ВИБРАТИ СТОМАТОЛОГІЧНУ КЛІНІКУ


Рано чи пізно приходить момент, коли нам потрібно вирішити важливе питання: "Де лікувати зуби? Як вибрати стоматологічну клініку?" І... перше, що ми робимо, - дзвонимо друзям, щоб попросити в них рекомендацію, вірно?))) Ніхто не заперечує корисності такого варіанту пошуку, проте все дуже індивідуально.

Стоматологічна клініка, яку відвідує ваш друг, може не підходити особисто вам із найрізноманітніших причин, наприклад: це дуже дорога клініка або вона розташована надто далеко від вашого будинку тощо.

Ми пропонуємо вам низку об'єктивних рекомендацій щодо вибору стоматологічної клініки, де лікувати зуби. Як визначити якість послуг, як розрахувати бюджет для лікування, як бути впевненим у тому, що це лікування - це гарантія здоров'я ваших зубів, і на безліч інших важливих запитань ви зможете отримати відповідь, дотримуючись цієї "інструкції".

ЯК ОБРАТИ СТОМАТОЛОГІЧНУ КЛІНІКУ


ІСНУЄ 3 КАТЕГОРІЇ КЛІНІК ЗА РІВНЕМ НАДАННЯ СТОМАТОЛОГІЧНИХ ПОСЛУГ:

  1. економ-клас (або стандарт). У них є все необхідне для надання першої допомоги в разі гострого болю, у них проведуть лікування практично всіх стоматологічних захворювань. У клініках цього рівня немає підвищеного рівня комфортності, відсутнє високоточне дороге обладнання.
  2. бізнес-клас (або комфорт). Кваліфікація персоналу висока, якість послуг, відповідно, теж і ціни дорожчі. Тут можна розраховувати не тільки на якісне лікування, а також і на протезування сучасними матеріалами та на надійну гарантію послуг, що надаються.
  3. Клас люкс (або рівень VIP). Тут працюють стоматологи з високим рівнем знань і практики. У цих клініках застосовується новітнє високоточне обладнання, технології та матеріали. У них є всі умови для комфортного прийому відвідувачів. Вартість послуг висока.ʼ

КРИТЕРІЇ ВИБОРУ СТОМАТОЛОГІЧНОЇ КЛІНІКИ:

  1. Наявність усіх напрямів діяльності в галузі стоматології - показник високої ефективності клініки: терапія, ортодонтія, хірургія, дитяча та естетична стоматологія тощо. ;
  2. Наявність ліцензій, сертифікатів та інших дозвільних документів на діяльність і застосовувані матеріали;
  3. Попередній запис на обслуговування;
  4. Етичний рівень спілкування та запропоновані варіанти лікування і збереження зубів при першому консультаційному відвідуванні;
  5. Наявність сучасного обладнання, матеріалів і технологій;
  6. Можливість пройти повну "реконструкцію" зубів і порожнини рота на території цієї клініки.

Зрозуміло, що при наданні комфорту і високого рівня послуг з лікування зубів і порожнини рота необхідна відповідна оплата. У всіх є право вибору. Але ви ж не шубу купуєте, а дбаєте про своє дорогоцінне здоров'я. Пам'ятайте, що від стану зубів і порожнини рота залежить здоров'я всього організму. Цей висновок зроблено на базі довголітніх досліджень багатьма вченими світу.

Запишіться на прийом
Дякуємо! Ваша заявка отримана!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Наближаємо перемогу, перемагаємо разом
Україна понад усе
Для всіх військових безкоштовно:
  • Консультація та план лікування
  • Імплантація та протезування
  • Знімки та обстеження