ІМПЛАНТАЦІЯ В “КЛУБ 32”

ІМПЛАНТАЦІЯ В “КЛУБ 32”Видалили один або декілька зубів?А може хочете подарувати своїм батькам другу стоматологічну молодість?Тоді вам до нас!В арсеналі наших лікарів широкий вибір імплантів та найактуальніші імплантаційні технології.

🦷

Одномоментна імплантація. Це сучасний протокол протезування, що дає змогу за один прийом видалити зруйнований зуб, встановити на його місце імплант і навантажити його тимчасовою коронкою.

🦷

Імплантація за хірургічним шаблоном. Шаблон – це капа зі спеціальними отворами в місцях, де мають бути встановлені зубні імпланти. Встановлення імпланту через цей отвір забезпечує максимально точне його розміщення в щелепі.Шаблон ми моделюємо в 3D разом із зубним техніком під час планування операції, а потім друкуємо його на власному стоматологічному 3D принтері.

🦷

Імплантація all-on-4 та all-on-6.Оптимальний варіант для запущених та супер складних клінічних випадків, коли потрібно одночасно видаляти всі зуби з щелепи.Одразу після видалення ми встановлюємо 4 імпланти на нижню щелепу та 6 імплантів на верхню і на них закріплюємо незнімні мостоподібні протези. Пацієнт виходить від нас вже з повноцінним зубним рядом.Ця технологія також ідеально підходить для відновлення зубного ряду у літніх людей, що носять знімні протези та бажають покращити якість життя.

🦷

Кісткова пластика. За необхідності ми можемо наростити об’єм щелепної кістки для надійного утримання імпланта.

👉

Всі необхідні знімки – включаючи комп’ютерну томограму – ми робимо прямо в клініці. Це економить ваш час і гроші.

💰

Оплату розділяємо на два етапи з проміжком у декілька місяців. Також у нас ви можете скористатися програмою “Оплата частинами” від ПриватБанку без переплат.Дозвольте собі здоров’я

💛

Запишіться на прийом
Дякуємо! Ваша заявка отримана!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Наближаємо перемогу, перемагаємо разом
Україна понад усе
Для всіх військових безкоштовно:
  • Консультація та план лікування
  • Імплантація та протезування
  • Знімки та обстеження